צילום: נבו מרגלית
"בוקר טוב, אדון שוקו, מה נעשה אולי נלך לבקר - חבר שלנו אדון שוקו אחר", כך שר לנו אריק איינשטיין. אז חברים, שניסע לבקר את אדון שוקו?
השמועה על כך שיטבתה חידשה שוב את ברז שוקו שלה הגיעה עד לתל אביב, וזה היה כל כך משמח שהיינו חייבים לעלות על מטוס ולצאת ולבדוק בעצמנו במה מדובר. המסקנה: זה אמיתי וטעים.
רוצים גם? היידה ילדודס, בדרך לחופשה המשפחתית באילת - תעצרו להתרענן בברז השוקו של יטבתה.
צילום: נבו מרגלית צילום: נבו מרגלית אחרי ההצלחה הגדולה בשנים קודמות, ברז השוקו חוזר: מאות משפחות, צעירים ובני נוער שחיכו בקוצר רוח לאירוע של הקיץ, יוכלו שוב לעצור בפונדק יטבתה וליהנות ממתחם חוויתי במהלך חודש אוגוסט (עד ה-31 באוגוסט), כולל כמובן שוקו מתקתק חופשי ללא עלות, ככה... באמצע המדבר.
זוהי כבר השנה החמישית שבה פותחת מחלבת יטבתה את שעריה לחוויית שוקו חלומית, ומאפשרת עצירה אטרקטיבית שונה מסוגה ובעיקר טעימה הטומנת בחובה מלבד ברז השוקו המסקרן, מגוון אטרקציות כמו: עמדות צילום, סיור מבקרים, פינות משחק, מתקנים ועוד.
חם...חם פה מאד, אך אל דאגה - כל הדרך אל השוקו הטעים רצופת מתזים שמשפריצים על המבקרים ומקררים את הגוף.
צילום: נבו מרגלית צילום: נבו מרגלית ילדים, לא לדחוף!! כשבחוץ מינימום 40 מעלות... מתקיימת פה ביטבתה גם סדנה מופלאה להכנת גלידה בהנחייתו של סילביו החייכן, בחדר קר מאוד. וזה בהחלט מרענן!
ואיך לא? מוצעת פה במחלבה לטעימה גלידה טריה במגוון טעמים, המיוצרת מחומרי גלם איכותיים שמקורם באיטליה. אנחנו הצעירים בחרנו להכין גלידה בטעם מסטיק, למרות שאבא התעקש על טעם הבירה ואמא בחרה בטעם המלפפון, כי כנראה חשוב לה להישאר דקיקה.... וזה כל כך טעים שלא הפסקנו ללקק ולהתלקק.
צילום: נבו מרגלית צילום: נבו מרגלית צילום: נבו מרגלית אה כן, ואם כבר הגעתם אל תוותרו על יטבתה מורגנה, זהו מוצר שנמכר אך ורק בפונדק יטבתה. פינוק הכי מושחת שתטעמו עם חמש שכבות של חלום: אייס שוקו, קרם טופי, אייס מוקה יטבתה, שברי עוגיות ולמעלה קצפת מושלמת – ממש תאווה לחך!
בקיצור, בתום החופשה באילת אל תשכחו לבקש מאבא לעצור ביוטבתה גם בדרך חזרה.