יח"צ
דומינו׳ס פיצה – הלבה שתשדרג לכם את החורף
כשבחוץ קר וגשום, אין כמו פיצה חמה עם מרכז מבעבע של גבינה מותכת – וזה בדיוק מה שמחכה לכם עם פיצת Volcano החדשה של דומינו׳ס.
מדובר בחוויית אכילה ייחודית שבה לא רק טועמים את הפיצה, אלא טובלים את המשולשים החמים בלבת גבינות קרמית.
אחרי ההצלחה של לבת הצ׳דר, דומינו׳ס ממשיכה לחדש עם שני טעמים חדשים וממכרים: לבת רוזה: קרמית ועשירה, עם מוצרלה, פרמז׳ן, עגבניות ובזיליקום, שמעניקה לכל ביס תחושה של פיצה איטלקית מסורתית ולבת קאצ׳ אה פפה: שילוב מעודן של פרמז`׳ן, שמנת ופלפל שחור גרוס, שיוצר מרקם חלק וטעם מורכב עם טוויסט מעניין.
ניסיתי את שני הטעמים החדשים, וזה לגמרי שדרוג חורפי מפנק לקיבה. לבת הרוזה עשירה וקטיפתית, והאיזון בין הגבינות, העגבניות והבזיליקום יוצר ביס שמזכיר פיצה מסורתית שנאפתה בטאבון איטלקי.
לבת הקאצ׳ו אה פפה היא הפתעה מושלמת – שילוב מדויק של שמנת עם פלפל שחור גרוס, המוסיף לפיצה רובד נוסף של טעם מעניין. השילוב של הבצק החם עם הלבה המבעבעת הפך כל נגיסה לייחודית ושונה, ובלי לשים לב – הפיצה נגרסה כלא הייתה.
ומה לגבי חגיגות יום הפיצה הבינלאומי? דומינו׳ס מפנקת את חובבי הפיצה עם פיצה משפחתית במתנה למי שמזמין פיצה משפחתית באיסוף מהסניפים! ואם אתם מעדיפים להישאר בבית עם הפוך, תוכלו ליהנות מפיצה משפחתית ב-49.90 ₪ בלבד בקניית שתי פיצות משפחתיות במשלוח.
יח"צ
פאפא ג׳ונס – השדרוג המפתיע לפיצה המסורתית
אם אתם מחפשים חוויית פיצה קצת אחרת, כזו שמביאה טעמים חדשים עם טוויסט מעניין, הגיע הזמן שתכירו את הPapadias - החדשות של פאפא ג׳ונס.
מדובר בשדרוג מקורי לפיצה הקלאסית – שילוב בין בצק פיצה דק וקריספי ללחם שטוח מקופל, המוגש במילוי עשיר של גבינות איכותיות, ירקות ותוספות מוקפדות.
ניסיתי את שני הטעמים החדשים, ואין ספק שמדובר במנה מסקרנת ושונה לחלוטין מהפיצה המסורתית .
ה"ים תיכוני" הוא שילוב מנצח של זיתי קלמטה, גבינה בולגרית ובצל סגול, שנחים על בצק קריספי ודק שמצליח להיות קליל אך עם נוכחות. זהו טעם שמרגיש מוכר, אבל עם טוויסט חדש ומעניין.
לעומת זאת, ה"גולד" לוקח את החוויה לכיוון אחר לגמרי – שילוב עשיר של טפנד זיתים, שום קונפי וארטישוק, עם תערובת גבינות שמוסיפה רובד עמוק ומורכב יותר של טעמים. מדובר במנה שמצליחה להיות גם קלילה וגם מספקת, בלי להשתדל יותר מדי.
אם אתם אוהבים לגוון ולצאת מהקופסה זו ללא ספק אופציה ששווה לנסות. ולא מדובר רק במנה חדשה – מדובר באחד הלהיטים הגדולים של פאפא ג`ונס בעולם, שנמכר כבר ביותר מ-6,000 סניפים ברחבי הגלובוס. עכשיו, לראשונה, גם בישראל אפשר ליהנות מהמנה הזו, בגרסאות מיוחדות שמתאימות לטעם המקומי.
בנוסף, פאפא ג׳ונס פרסמה לאחרונה את סקר הפיצה הגדול, שמגלה כמה דברים מעניינים על הרגלי הפיצה שלנו הישראלים: תל אביב הוכתרה כבירת הפיצה הישראלית וגם שיאנית הפיצות הטבעוניות. התוספות האהובות ביותר הן זיתים, פטריות ותירס והרוטב שמנצח את כולם הוא רוטב השום האגדי של הרשת.
מחיר: 44.90 ₪ ל-Papadias, בסניפי הרשת.
עיצוב תמונה: עינת פילוסוף
פיצת הפרימיום האיטלקית של "קשת טעמים" – חוויה אותנטית בבית
אם אתם מחפשים פיצה איטלקית אמיתית שניתן להכין בבית אבל בטעם שמזכיר מסעדה בבולוניה, רשת קשת טעמים מציעה בבלעדיות את VALPIZZA – פיצה פרימיום תוצרת איטליה, שנאפית בתנור אבן ועוברת התפחה טבעית של 24 שעות, בדיוק כמו בפיצריות המסורתיות של איטליה.
הפיצה מגיעה קפואה, אבל עם רמת איכות גבוהה שאינה מזכירה את הפיצות הקפואות הרגילות. מדובר בבצק פריך מבחוץ, אוורירי מבפנים, עם רוטב עגבניות עסיסי ותוספות שנבחרו בקפידה.
המגוון כולל טעמים קלאסיים לצד אופציות מתוחכמות יותר:
פיצת ארבע גבינות: השוס האמיתי של הסדרה. השילוב בין מוצרלה, אדם, אמנטל וגורגונזולה יוצר איזון מושלם בין קרמיות לעומק טעמים, עם מעט חריפות עדינה שמעניקה לפיצה אופי עשיר ומעניין. הגבינות האיכותיות נמסות באופן מושלם על הבצק הדק והפריך, כך שכל ביס מרגיש מושקע ומדויק.
פיצה עם זיתים: קלאסיקה שלא מאכזבת, עם שילוב פשוט אך מוצלח של מוצרלה וזיתים על גבי רוטב עגבניות איטלקי.
פיצה מרגריטה: מי שאוהב טעמים מינימליסטיים עשוי ליהנות ממנה, אבל בהשוואה לפיצת ארבע הגבינות היא מרגישה מעט בסיסית מדי ונראה שהיא מתאימה יותר למי שמעדיף פיצה קלאסית וללא תוספות מודגשות. הרוטב טעים, הגבינה איכותית, אבל חסר בה ה"ואו" שמקבלים מהאפשרויות האחרות בסדרה.
ובקרוב – יגיעו טעמים חדשים ומסקרנים כמו פיצה ביאנקה ופיצה עם בצק עבה בתוספת עגבניות שרי.
מחיר: 27.90 ₪, בסניפי רשת "קשת טעמים".
עיצוב תמונה: עינת פילוסוף
פיצת מאמאמיה של "מעדנות" – נוסטלגיה איכותית מהתנור
בשוק הפיצות הקפואות שגלגל אשתקד 264 מיליון ששקלים מעדנות היא סיפור של הצלחה מתמשכת.
כמפעל היחיד בארץ המייצר פיצות קפואות בתנור לבנים, ועם מחויבות לשימוש ב-100% גבינת מוצרלה אמיתית, המותג ממשיך להוביל את השוק עם חדשנות מתמדת.
בעוד שהישראלים נאמנים לטעמים המסורתיים של מרגריטה וזיתים, ופונים לפיצת מאמאמיה הבלקנית כשהם רוצים לגוון, מעדנות מרחיבה את האופקים עם שני טעמים חדשים ומסקרנים:
פיצה מאמאמיה מקסיקנית: ההפתעה האמיתית של הסדרה. השילוב של תבלינים לטיניים עם הבצק העבה והגבינה האיכותית יוצר חוויית טעם מעניינת ומרעננת. התיבול המקסיקני מוסיף נגיעה חריפה עדינה שמעניקה לפיצה אופי ייחודי, מבלי להפוך אותה למאתגרת מדי לחך הישראלי. זוהי בחירה מצוינת למי שמחפש לגוון את חוויית הפיצה הקפואה.
פיצה עם אקסטרה גבינה: המענה המושלם לחובבי הגבינות. כמות כפולה של מוצרלה איכותית יוצרת מרקם קרמי ועשיר במיוחד. הבצק הרך והעבה מהווה בסיס מושלם לשפע הגבינה הנמסה, והתוצאה היא פיצה מפנקת במיוחד שמצליחה להרגיש כמו מנה מסעדתית למרות היותה קפואה.
מעניין לציין שלצד הפיצות המשפחתיות, חטיפי הפיצה של מעדנות ממשיכים להיות הבחירה המועדפת על הצרכן הישראלי, במיוחד בקרב ילדים. הסוד טמון בבצק הרך והמבנה הייחודי שלהם – ללא שוליים שילדים נוטים להשאיר בצלחת.
מחיר: 27.50 ₪, זמין בכל רשתות השיווק.