יח"צ
עם הפיכתה של הפיצה למאכל פופולרי אהוב ברחבי תבל ולא רק באיטליה ארץ הולדתה, הוסיפו הזרים שלל טופינג לפיצה המסורתית — תוספות שלעתים הותירו את האיטלקים מבולבלים ונדהמים (טונה, תירס, וכמובן אננס).
אם עד היום חשבתם שהאננס הוא התוספת הכי שנויה במחלוקת שניתן לפזר על פיצה, חכו שתטעמו את סדרת הפיצות ממהדורת הקיץ שרקחו נירה ורותי רוסו, עבור רשת דומינו`ס, עליה הן בחרו לפזר... ענבים.
מלבד ענבים, הוסיפו בנות רוסו לפיצות החדשות גם נקניק סרוולד, עגבניות ססגוניות וארוגולה ליצירת סלייס מושלם, מלווה ב-Cheese-pull מספק.
וכך הפכה הפיצה החדשה עם התוספות היצירתיות והמרעננות למעין אתגר טעימה שכולם חייבים לנסות.
הסדרה החדשה, תחת השם OH Mammi מרפררת כמובן לקשר המשפחתי, אך גם לאוממי, אותה תפיסת טעם חושית ונעלה. כך שלא נותר לנו אלא לערוך מבחן טעימה בעצמנו.
הכנו את הפה והבטן שלנו לסקנדל וקטסטרופה השמורים לתוספות שכאלו ונגסנו.
ובכן, נתחיל בנראות הפיצה – האיים הסגולים של הענבים המקורמלים מוסיפים צבע שמתכתב עם משפחת צבעי הפיצה המוכרים (אם אתם לא אוכלים פיצה שאלוט או חציל בשוטף).
זה מרענן ומוסיף עניין לבטח. שנית, הריח – משהו בגבינה הלוהטת שחיממה את פרוסות הענבים, את אגוזי המלך ורצועות הסרוולד הדקות, יצר ארומה מהבילה אך מרעננת, חמצמצה ומזמינה..
עוד במגוון פיצה עם פטריות שזופות על בסיס רוטב שמנת בשילוב טעמים עמוקים של קונפי בצל ושבבי פרמזן ואחת נוספת עם עגבניות סמוקות הכוללת עגבניות מגי, עגבניות שרי צהוב ושרי ליקופן לצד גבינת עזים, אגוזי מלך, מוצרלה ורוטב בלסמי מצומצם מעל.
בקיצור, קשה עד בלתי אפשרי לסכם את מבין הטעימה הזה בלי להשתמש במילה מפתיע. לא רק שהשילוב של גבינה, רוטב עגבניות, ענבים ונקניק הוא לא מוזר – הוא אפילו מאד טעים.
כל ביס שעליו הונחו הענבים נהנה מחמיצות קלילה עם רמז מתקתק שמכוסה על ידי המוצרלה. היא מחבקת את הענבים אליה, סופגת את החמיצות והתוצאה היא ביס פיצה שכמוהו לא טעמתם מעולם. באחריות!
רוצים גם? יאללה צלצלו לדומינו`ס - 1-700-70-70-70, ואל תשכחו לציין ש-SPOT it, המליצו!
מחיר: 86.90 ₪ (במהלך ההשקה מוצע מבצע מוביל הכולל פיצה OH MAMMI + משפחתית קלאסית, ב- 66 ₪ כל אחת (132 ₪).