יח"צ (גיתם)
ביסקוויט - אסם
היצרנית: "פתיבר קרמל עושה קאמבק וחוזר למדף".
מחיר: 13.90 ₪, ברשתות השיווק והמזון.
דבר הנסיין: "מודה, עוד לא נולדה עוגת הביסקוויטים שהצלחתי לעמוד בפניה - והנה באסם החליטו בעקבות טרנד האפייה שהתחזק לדבריהם מאד בתקופת הקורונה להשיק מחדש את פתיבר קרמל, זאת כדי לספק מענה יצירתי שישדרג את הקינוח הביתי - וגם כדי להפוך את החיים שלי לקשים אפילו יותר...
למעשה, החורף הוא שעתו היפה של הקרמל, ואף יצרנית מסחרית אינה מרשה לעצמה לפספס את המסיבה. אז עם או בלי קשר לקורונה, אסם הצטרפה לחגיגה והביסקוויטים האלה, בטעם קרמל מתוצרתה, נחתו פה בטיימינג מתבקש והעבירו לי מסרים תת הכרתיים ממכרים".
ציון: 10
יח"צ (שלום ת"א) פיצה - מעדנות
היצרנית: "סדרת הפיצות הדקות התרחבה בשתי פיצות באריזה מוגדלת – פיצה שוק ופיצה נפוליטנה. הפיצות עשוית מבצק דק ומכילות רוטב מעגבניות מובחרות, 100% גבינת מוצרלה ותוספות של פלפל אדום, פלפל צהוב, ברוקולי ובצל".
מחיר: נפוליטנה – 22.90 ₪. שוק – 23.90 ₪, ברשתות השיווק והמזון.
דבר הנסיין: "בני הבית שאוהבים מאד את ארץ המגף (ולא, לא בגלל השרמנטיות או הארכיטקטורה הנאו-קלאסית, אלא בעיקר בשל ריחות המטבח האיטלקי), טעמו את הפיצות החדשות - וליקקו את האצבעות.
המבוגרים התלהבו מאד מהססגוניות והטופינגס שמלווים את השוק (פלפל אדום, פלפל צהוב, ברוקולי ובצל) ואילו הילדים שיבחו את הפיצה הסטנדרטית (עגבניות וגבינה).
אגב, רוצים טיפ איך לחמם את הפיצה הקפואה הזאת? אז ככה, ראשית - התעלמו מההנחיות שצרפה מעדנות על הקופסה. שנית - חממו את התנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר שניתן והניחו את אחת משתי הפיצות הטעימות הלוו על רשת למשך חמש עד שמונה דקות, או עד שהיא הופכת קריספית והגבינה בה מבעבעת.
למשקיענים מביניכם מומלץ גם למרוח לפני האפייה מעט שמן זית ולפזר גם קצת שום קצוץ. בתיאבון!".
ציון: 10 +
יח"צ (גיתם) קטשופ פיצה - אסם
היצרנית: "מהדורה מיוחדת של קטשופ פיצה שאינה מסומנת במדבקה אדומה".
מחיר: 15.90 ₪, ברשתות השיווק והמזון.
דבר הנסיינית: "איך שקיבלתי את הקטשופ פיצה החדש, שלפתי את הטורטיות מהמזווה, הוצאתי את הגבינה המפוררת, ושלחתי את הקומבינציה הזאת אל התנור.
האמת? קיוויתי לרוטב פיצה קצת אחר, אך מתברר שטעמו די חלש ומרקמו מימי. כמובן שאין שילוב של עגבניות וגבינה מומסת שאינו עובד יחד, אז טעים בהחלט היה לי, אך בסך הכללי - הקטשופ הזה טעון שיפור".
ציון: 8
יח"צ (גיתם) שוקולד - Kit Kat (נסטלה)
היצרנית: "וריאציה חדשה ופראית לקיטקט 4 אצבעות הקלאסי - קיט קט זברה - אצבעות וופל מצופות בשילוב של שוקולד מריר ולבן".
מחיר: 6.90 ₪, ברשתות השיווק והמזון.
דבר הנסיינית: "השבוע הונחה במפתיע על שולחני אריזונת מרהיבה של קיט-קט לא מוכר. הצבע שלה היה בשחור לבן, כזה שמזכיר את הפסים של הזברה, מה שאוטומטית זרק אותי אסוציאטיבית לדרום אפריקה.
הבוסית טענה שכזה עוד לא טעמנו, והיא צדקה. הקיט-קט זברה מלבד נראותו המפתיעה, טעים בצורה יוצאת דופן.
השילוב בין השוקולד הלבן לזה השחור (מריר) הוסיף לו טוויסט מעניין ומשמח, ואני מיד חשבתי שיאללה, עכשיו שהקורונה כבר באמת דועכת - הגיע הזמן לטוס שוב לחו"ל ולהחליף את הטובלרון המסורתי בקיט-קט אופנתי".
ציון: 9.5
יח"צ (נטע הר-לב) בייגלה - מאיר בייגל
היצרנית: "שטוח`לה ניגובים - בייגלה שטוח בשני סגנונות שונים, מתובל עם מלח ומתובל עם שומשום".
מחיר 10.90 ₪, ברשתות השיווק והמזון.
דבר הנסיין: "השטוח`לה של מאיר שילהבו את האווירה. שילוב של מרקם פריך, טעם ממכר ותצורה שמשלימה את החוויה הכללית לכל ערב יין וגבינות, או סתם ארוחה עם שלל מטבלים.
אצלנו בבית אף חך לא נשאר אדיש לבייגלה הזה, רק בחייאת מאיר - מה כואב לך להוסיף עוד כמה שטוח`לים לאריזה...".
ציון: 10