כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
האלכימיה של הגבינה: כך מכינים גבינה בולגרית בבית?
לקראת חג שבועות ביקשנו מהשף יעקב פיאלקוב (ג`אקומו) ללמד אותנו איך מכינים גבינה בולגרית
■
רמז: הכל מתחיל בחלב מפוסטר...
השף יעקב פיאלקוב ל-groo
11/05/2021
צילום: באדיבות
GROO
רכיבים:
2 ליטר חלב "תנובה" 3% בשקית.
2 כפיות גיל טרי ביותר.
3-4 טיפות אנזים* (להשיג בכמות קטנה באתר האוכל של ג`אקומו).
אופן ההכנה:
מחממים את החלב ל-42 מעלות.
צילום: באדיבות
GROO
הוספת מחמצת:
1. מערבבים 2 כפיות גיל עם קצת מים ובוחשים היטב.
2. משאירים את הסיר מכוסה ומניחים מעליו מגבת (כדי לשמור על החום) ממתינים 20 עד 30 דקות.
שלבי הגיבון:
1. מוסיפים 4-3 טיפות אנזים מעורבב עם קצת מים. אחרי הוספת האנזים אסור להזיז את הסיר.
2. ממתינים כ-30-20 דקות עד יצירת הגבן.
3. חותכים את הגבן לקוביות של 0.5 ס"מ, שתי וערב ואלכסון.
4. ממתינים כמה דקות. כך ייצאו יותר נוזלים מהגבן.
5. מערבבים בעדינות וחותכים את קוביות הגבן הגדולות.
6. ממתינים 5 דקות, מערבבים במשך 8-6 דקות (עוזר להוצאת נוזלים) ומשלימים חיתוכים.
7. ממתינים כמה דקות שהגבן ישקע. ומעבירים את הגבן לסלסלות.
8. משאירים לטפטף 24 עד 48 שעות בהתאם לקושי שאליו רוצים להגיע ותלוי אם זה קיץ או חורף.
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
משה רואס
קוד מוצר:
27/07/2018
רוסלו שמריה
פרטים נוספים
משהו בשבילך: קולקציית סתיו חורף 2018 - רשת דיסקרט
קוד מוצר:
04/12/2017
יפה חיים
פרטים נוספים
משוחררת ושלמה: במלאת 20 למותה של עפרה חזה שבה יפעת דיסקין לשיר הפרחה
קוד מוצר:
10/05/2020
יפעת דיסקין
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר