שגית הלל-ברגרפרוינד. פרטי
כבר בכניסה לסלון של שגית הלל-ברגרפרוינד במעלה המדרגות יש תחושת שלווה שקשה לתאר, אולי היה זה ריח השקשוקה המופלאה שהוכנה לנשות הסדנה, אולי קרני השמש שליטפו ברוך את החדר הממוזג. הרגשתי שהגעתי הביתה.
עוד ועוד נשים בגילאי ה-40 פלוס הגיעו לסלון המוגן והתחילו במלאכת האוכל. "אוכל הוא חלק מחווית הסדנה", ציינה שגית והסבירה: "בדיוק כפי שאנחנו בוחרות את האוכל שאנחנו מכניסות לגוף, כך אנחנו דואגות לעצמנו מבחינה מנטלית".וארוחת הבוקר (כלולה במחיר הסדנה) הצדיקה אמונה זו.
צילום: פייסבוק רשמי אם אתן ממש חייבות לשמוע מה היה שם: שקשוקה, גבינות, סלט ירקות, סלט קינואה, מטבלים, יוגורט עם גרנולה, פירות יבשים, סילאן, ריבה וכמובן עוגה, אכלנו בתיאבון רב, תוך מינגלינג קליל וכשהרגשנו שהגיע הזמן התיישבנו בסלון, במעגל לא רשמי, מי על הספה, מי על הפוף.
שמונה במספר היינו וכל אחת הציגה את עצמה בקצרה. עת סיימנו סיפרה שגית על עצמה, מטפלת בשיטת LI-CBT מנחה לפי גישת NLP Master- NLP ומנחת קבוצות לפי הגישה הפסיכו-חינוכית. מעבר לתארים הרשמיים, לשגית יש טון דיבור מרגיע ויכולת לנסוך תחושת ביטחון ובסדנה מהסוג הזה התכונה הזאת היא בגדר חובה, כי הרי כולנו פוגשות פה ושם ברוחות רפאים בדרך להצלחה שלנו, רוחות שהיינו חפצות לסלק: דימוי עצמי נמוך, חוסר ביטחון עצמי, פחד מכישלון ועוד ועוד ועוד.
צילום: פייסבוק רשמי צילום: פייסבוק רשמי בסדנה זו הקרויה "בקשר אליי" ולא בכדי, התמקדנו במערכת היחסים הכי חשובה שיש, מערכת היחסים שלנו עם עצמנו, כי אם להודות על האמת, כשאני מלאת ביקורת עצמית וחוסר קבלה איך אני יכולה לצפות שהאחר יקבל אותי ויעריך אותי?
נגענו בפחדים המעכבים אותנו, בערכים הממלאים והחסרים אותנו, ובזכות להיות מי שאני רוצה ויכולה להיות באמת, שגית קוראת לזה: "למצוא את המפתחות שיעזרו לך לממש את הפוטנציאל שבך ויאפשרו לך חיבור בין הראש ללב שלך".
מעבר לכלים המעשיים שניתנו בסדנה, ציידה אותנו שגית בשאלון שיסייע לנו לקדם את היחסים שלנו עם עצמנו, למעשה הסדנה הייתה עבורי כמו שיעור שממנו יצאתי עם שיעורי בית: להכיר אותי, לתת ליעצמי הזדמנות אמיתית לפרוץ את תקרת הזכוכית...
מי שסבורה שגם לה מגיע לקבל ארגז כלים לניהול מערכת יחסים בריאה עם עצמה, זהו בדיוק הזמן עבורה לעשות את הצעד הראשון, לקראת הסדנה הבאה "בקשר אליי" שתקיים שגית הלל-ברגרפרוינד ב-11 לאוגוסט.
לכי ותהני!
עלות משתתפת בסדנה: 130 שקל (כולל ארוחת בוקר).