צילום: יח"צ
חברת עוף טוב הרחיבה את סדרת השניצלים לילדים והשיקה: שניצל עוף בצורות של לב, ירח וכוכבים.
היצרנית: "השניצל עשוי מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה, ללא תוספת הורמונים, 100% רכיבים טבעיים, ללא תוספת פוספטים, ללא צבעי מאכל, ללא חומרים משמרים וללא תוספת מונוסודיום גלוטומאט".
מחיר: 38 ₪ ל-600 גרם ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ.
דבר הנסיין: "חיממתי את השניצל במיקרו כדקה ואז העברתי אותו לטוסטר אובן. אחרי עוד כמה דקות הוצאתי והגשתי לשני ילדים מורעבים. התגובות היו נלהבות. השניצל רך, טעים וקריספי, רק המחיר מאוד מאוד גבוה ואינו מוצדק לטעמי".
ציון: 8.5
צילום: ניב גניש
חברת נווה התבלין השיקה "תערובת לפיצה" - הכוללת מבחר תבלינים להכנת רוטב עגבניות לפיצה ביתית.
היצרנית: "תערובת הפיצה כוללת: זעתר, אורגנו, סוכר, כורכום, מלח, פפריקה מתוקה, אבקת שום, כמון, כוסברה ובזיליקום וללא מנוסודיום גלוטמט, צבעי מאכל וחומר משמר".
מחיר: 10 ₪ ל- 100 גרם ברשתות השיווק והמזון ברחבי הארץ.
צילום: Spot it
דבר הנסיינית: שמתם לב שרוב המאפים העגולים משמינים? סופגניות, דונאטס, לחמניות שומשום, אך המשמינה ביותר היא כמובן הפיצה! אבל מה אכפת לי "ממחר דיאטה!!" הכרזתי שוב תוך לישת הבצק (מתכון של השף לאון אלקלעי – מומלץ!) אחרי שהחליטו בני הבית על התוספות הרצויות תוך משא ומתן ארוך וקולני נכנסu לתנור שתי פיצות משפחתיות הום מייד.
בסיום האפייה בזקנו במיידי את תבלין הפיצה מבית נווה התבלין, אך אבוי בביס הראשון מצאנו את עצמנו מצליבים מבטים ומעט המומים ... טעם התבלין היה מוזר וכולנו פה אחד הכרזנו: "מרק תימני" או קרוב לטעמי המזרח שכן תרכובת תבלין הפיצה מכילה כורכום וכמון .. תבלינים שכלל אינם מזוהים עם המטבח האיטלקי והמינון בתערובת גבוה מאד וככזה הוא הֶאֳפִיל על הפיצה".
ציון: 7
צילום: עמית שטראוס
ליימן שליסל, השיקה את קיט קט רובי - שוקולד וורוד המיוצר מפולי קקאו הגדלים בחופי אייבורי, באקוודור ובברזיל וצבעו מתקבל מפולי הקקאו, ללא תוספת של חומרי טעם או צבעי מאכל".
מחיר: 6.90 ₪ ל-41.5 גרם, ברשתות השיווק, המזון והקיוסקים ברחבי הארץ.
צילום: Spot it
דבר הנסיינית: "את הישראלים קשה להפתיע בקומבינצית שוקולד + תות!!! לנו כידוע יש פרה הממולָאָה בקרם תות תעשייתי ניגר ודביק. אבל (ויש אבל גדול) ציפוי אצבעות השוקולד של קיט קט הוא רובי (ורוד) מסוג אחר, שמקורו אינו בתות, כי אם בפולי קקאו שמקורם באזור חוף השנהב, ברזיל ואקוואדור וייחודם טמון בצבעו הוורוד-סגול הטבעי היפהפה של השוקולד הזה.
הרובי, שהומצא כידוע על ידי חברת השוקולד בארי-קליבו, נחשב לחידוש הראשון בשוקולד מאז שנות ה-30 של המאה שחלפה, אז נסטלה המציאה את השוקולד הלבן. זהו סוג שוקולד שצבעו כאמור ורוד-אדמדם ("ורוד עתיק") באופן טבעי. כבר שנים שצרכנים מכירים שוקולד ורוד, שהוא בעצם שוקולד לבן שנצבע בוורוד בסיוע צבעי מאכל, אך הפעם אין זה המקרה שכן כאן השוקולד ורוד כי זה צבעו המקורי.
השוקולד עצמו מופק מפולי קקאו מזן "רובי" המיובאים מחוף השנהב, ברזיל ואקוודור ואלו רחוקים מלהידמות לתות התעשייתי הנ"ל. הפלוס הגדול מבחינתי הוא שלמרות צבעו הפסטלי אין בשוקולד בעל ארבע אצבעות הוופל צבע מאכל, והטעם אם תהיתם, פירותי עדין, חמצמץ, מעקצץ ובועט".
ציון: 9
צילום: יח"צ
מחיר: טילון - 8 ₪, ברשתות השיווק והמזון ובקיוסקים ברחבי הארץ.
דבר הנסיין: "כמו בכל שנה, עוד לפני שהקיץ הוכרז רשמית מציגות חברות הגלידות את כל החידושים שלהן לשנת 2019 למפיצים. אז מה יתחדש השנה אצל שטראוס גלידות? ובכן, אל גודיז - מותג ה-WELLNESS הצעיר של גלידת שטראוס, הצטרפו 2 טעמים חדשים – קפוצ`ינו-קוקיז ושוקולד מריר-פיסטוק-אגוזי לוז (395 קלוריות בלבד).
במותג מגנום, תמצאו את דאבל פיסטוק - שלגון שמנת בטעם פיסטוק מצופה בקרם קקאו ובציפוי שוקולד חלב ומגנום לבן ועוגיות - שלגון שמנת עם ריפל בטעם עוגיות בציפוי שוקולד לבן , אך יותר מכל אהבנו את טילון הקורנטו המטריף המוצע הפעם בטעמי בננה מפנקת ושבבי שוקו צ`יפ".
ציון: 9.5