כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
מתכון: פפרדלה בשמן זית וגבינת קאווטרוצ'נטו של השף אריק ברגר
אם יש חג להפגיז בו עם פסטה מושקעת, זה שבועות
■
חברת סיימן והשף אריק ברגר מציעים מתכון לפסטה פפרדלה בשמן זית ועשבים טריים עם שום קונפי, עגבניות צלויות וגבינת קאווטרוצ`נטו.
רון ברגר
21/05/2019
באדיבות חברת סיימן. יח"צ
הידעתם כי משמעות המילה פפרדלה (Pappardelle) גזורה מהמילה האיטלקית "פפרה" - לזלול ? ואם בענייני זלילות עסקינן, אם יש חג להפגיז בו עם פסטה מושקעת ולזלול, זה שבועות.
חברת סיימן
והשף אריק ברגר מציעים לקראת החג מתכון לפפרדלה בשמן זית ועשבים טריים עם שום קונפי, עגבניות צלויות וגבינת קאווטרוצ`נטו.
חומרים (ל-4 מנות):
500 גרם פסטה Pappardelle יבשה
חופן שיני שום שלמות
שמן זית
חופן טימין
חופן עלי אורגנו טרי
מלח אטלנטי
פלפל שחור גרוס
5 עגבניות חתוכות לרבעים
חופן עלי מרווה
חופן עלי פטרוזיליה
הכנה:
בסיר קטן מניחים את שיני השום השלמות, מכסים בשמן זית ומתבלים במעט מלח, פלפל שחור וחלק מעלי הטימין. על אש קטנה מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש למינימום האפשרי למשך 15 דקות נוספות. מורידים מהאש ומניחים בצד.
מבשלים את פפרדלה במי מלח לפי הוראות היצרן. מסננים, משמנים במעט שמן זית ופורסים על משטח שיש או תבנית לקירור באוויר. לא שוטפים את הפסטה במי ברז!
מחממים תנור ל-230 מעלות בתבנית עם נייר אפייה מסדרים את רבעי העגבנייה. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים מעט שמן זית. מכניסים לתנור וצולים עד להשחמה.
במחבת גדולה מחממים את שום הקונפי עם מעט מהשמן שבושל בתוכו והעגבניות צלויות, מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מתבלים במלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס וכל עלי הטימין שנותרו ומוסיפים מרווה, אורגנו ופטרוזיליה.
מערבבים היטב ומעבירים לקערת הגשה, מגרדים גבינת קאווטרוצ`נטו בנדיבות ומפזרים מעל הקערה ומערבבים.
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
עדכונים חמים מהביצה ועוד...
קוד מוצר:
24/10/2019
רואי פרסול
פרטים נוספים
עדכונים חמים מהביצה ועוד...
קוד מוצר:
31/10/2019
רואי פרסול
פרטים נוספים
עדכונים חמים מהביצה ועוד...
קוד מוצר:
06/11/2019
רואי פרסול
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר