כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
under52: לרקוד, לאכול ולשתות אחרי העבודה
פינגר פוד בבר משקאות?
■
כן, תתפלאו!! Under 52 בתל אביב - לאונג` בר מדליק עם D.J ואפלוליות מתאימה, שגרמו לכתבתנו נטלי ברוך, ללגום מהקוקטיילים עד השעות הקטנות של הלילה...
נטלי ברוך
14/05/2018
צילום: שי אוחיון
ביפן נהוג לאחר יום העבודה, בשעות הלילה המוקדמות, ללכת לבר עם החברים, ללגום משקה, לאכול משהו קטן ואז לחזור הביתה. כן, תתפלאו לשמוע במדינות רבות בעולם תרבות ה"האפי האוור", היא בבחינת מסורת מבורכת של מפגש חברתי, ממש בצמוד לסיום העבודה, במהלכו לוגמים כוסית או שתיים, מנשנשים משהו קטן על יד וממשיכים הביתה, למשמרת שנייה, שמחים וטובי לב.
בארץ אומנם מעדיפים לחזור הביתה, להתרענן מעט ואז לצאת בלילה למקום הבילוי. אך, בתל אביב, מסתבר יש מקומות בילוי שנותנים כבוד למושג "האפי אוור", בוודאי במרכז העיר, שם מרוכזים הברים והמועדונים הכי מדליקים, חלקם כאמור מציעים מעין דיל של אלכוהול מוזל שיקרוץ בדיוק לעובדים שרוצים לשתות משהו קטן לפני שהם חוזרים הביתה. העניין הוא שבבר הללו פעמים רבות אין אוכל אלא רק שתייה חריפה ולא תמיד מתחשק לאחר יום העבודה לשבת במסעדה לפני הפאב. מסיבה זו החל להתפתח בארץ קונספט של עסקיות אטרקטיביות + שתייה מוקדמת, עסקה משתלמת שמרככת את התפר שבין שעות העבודה הלוחצות לערב הלא פחות לחוץ בבית, עם הילדים או בלעדיהם.
צילום: שי אוחיון
החדש בגזרה האמורה הוא הלאונג`
בר קלאב Under 52
שנפתח לאחרונה בנחלת בנימין 52, ונועד כאמור למשוך קהל בשעות השקטות שבין ערביים, באמצעות מבצעים מפתים כבר לא רק על האלכוהול, אלא גם על האוכל.
את המקום הקימו קבוצה של מובילים בסצנת חייה הלילה התל-אביבים: אתי מרק - מבעלי מועדון LEMON המיתולוגי, ׳האסקובר׳, ׳שושו׳, ׳החתול והכלב׳, פונגי - ממובילי הדיג׳יים בארץ ומבעלי מסעדת ׳יאסו׳ ו׳אוטו בר׳, אסי קוז׳אק - הדיג׳יי הטוב ביותר בארץ, מבעלי ׳החתול והכלב׳ וה׳דאדא׳ חברו אליהם שרון פין - מעצבת פנים ו-גיא וליקסון - ממובילי האדריכלים בארץ ואכן עיצוב המקום מעיד על טעם טוב. עיצוב אפלולי, באווירה אורבנית עם קיר גרפיטי מרשים שצייר יונתן 972 mas - אמן הגרפיטי המוכשר. במקום גם חלל VIP שמכיל מערכות ישיבה פרטיות, וכן חדר עישון עם בר ואלכוהול למי שמחפש קצת פרטיות...
פונגי, אתי מרק ואסי קוז`אק. under52
בעלי המקום החדש דוגלים ביצירת מעגל קהילתי של קלאברים, ובהמשך אף יונפקו כרטיסי חבר, שיעניקו לבליינים הטבות על הבר וגם אינפורמציה על כל האירועים השווים המתוכננים בו.
האוכל מגיע במנות קטנות (פינגר פוד) מעשה ידיו של השף דודו בן אבו, צעיר בן 24 שעבד אצל מאיר אדוני והיה השף של ה`זאזו` בשרונה מרקט ושל אווה סאפי. במנות ניתן למצוא טרטר ממבחר דגי ים טריים, פילה בקר וירקות שוק. הקוקטיילים על בסיס וודקה, ג`ין, רום ותענוגות אחרים, שומרים על פאסון ונעימים לחיך לפחות כמו האוכל.
לסיכומו של עניין, נעים לאכול ארוחה טעימה, מלווה בדרינקים משובחים, שלא עושה חור בכיס ומאפשרת לחזור עם הח`ברה מהעבודה באותה השעה גם בשבוע הבא, וגם בזה שאחריו ולהנהיג מסורת ותרבות של שתייה מוקדמת.
Under 52
- שלישי - שישי: 21:00- אחרון הלקוחות.
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
השלגיה של LG: מכונת גלידה הפועלת באמצעות קפסולות
קוד מוצר:
13/03/2019
ניב אופיר
פרטים נוספים
השליטה שלנו היא הבעיה שלנו
קוד מוצר:
30/06/2021
שחר בן-פורת
פרטים נוספים
השמועה אומרת ש... המותג ניו יורקר בדרכו לקניון עזריאלי בבאר-שבע
קוד מוצר:
25/06/2019
יפה חיים
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר