כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
והקלמטה מעל: מתכון לפוקאצ'ה נאפוליטנית
אף אחד לא יכול לעמוד בריח המשכר של לחם טרי שזה עתה יצא מהתנור ■ אודה אלמקייס השף של מתחם האירועים "נסיה" מציע לכם פוקאצ`ה ביתית שקל להכין עם תוספת זיתי קלמטה שפזורה לה מעל.
רון ברגר
22/05/2016
באדיבות מתחם האירועים נסיה
לצד הגבינות, הפסטות והמוקרמים אין ספק שפוקאצ`ה נאפוליטנית עם טוויסט של טונה מעושנת מלאה ירקות רק תשלים את החוויה.
פוקאצ`ה נאפוליטנית
מתכון של אודה אלמקייס, השף של
מתחם האירועים נסיה
.
המרכיבים:
לפוקאצ`ה
ג`בטה עבה מהמאפייה הקרובה לביתכם
עגבניות שרי תמר אדום
עגבניות שרי צהוב
פלפל חריף (למי שאוהב)
זיתי קלמטה מגולענים
בצל סגול
טימין טרי
רוזמרין טרי
בזיליקום טרי
טונה מעושנת
*יש אפשרות להוסיף גבינת מוצרלה מעל
לרוטב הנאפוליטנה
5 עגבניות גדולות, בשלות ועסיסיות
1 בצל
4 שיני שום
3 כפות שמן זית
1 כפית סוכר שטוחה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה:
קוצצים בצל, שום ועגבניות, כל אחד בנפרד. מחממים שמן במחבת רחבה עם מכסה. מטגנים את הבצל עד שהוא מתחיל להשחים בקצוות. מוסיפים את השום ומטגנים יחד תוך כדי ערבוב שתי דקות. מוסיפים עגבניות, סוכר ומלח. מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים עשר דקות. מערבבים מדי פעם. טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך. .
חוצים את הג`בטה לאורכה ומורחים בנדיבות את רוטב הנאפוליטנה שהוכן. לוקחים את הירקות וחותכים את העגבניות לשתיים. את הפלפל החריף לעיגולים ואת הבצל הסגול לרצועות. את זיתי הקלמטה יחד עם הירקות מפזרים מעל בצורה שווה לכל אורך הפוקא`צה. את הטונה המעושנת מפוררים ואת הטימין והרוזמרין קוצצים דק דק ואף אותם מפזרים מלמעלה.
מכניסים לתנור ל-180 מעלות למשך כ-15 דק`. מוציאים למשטח, מקשטים בבזיליקום טרי ומגישים..
בתאבון!
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
קאלמה ריזורט: הכנרת כפי שמעולם לא הכרתם
קוד מוצר:
17/08/2022
עינת פילוסוף
פרטים נוספים
קאמבק עותומאני: להתפנק בטיפול חמאם מבלי לטוס לטורקיה
קוד מוצר:
19/11/2019
קובי טיריפינטו
פרטים נוספים
קאמינג סון: סניף שני לרשת הספורט הצרפתית דקטלון יפתח בארץ
קוד מוצר:
30/07/2018
יפה חיים
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר