כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
קולינריה
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
אזהרת התמכרות: הגלידות החדשות של אנדריי
גלידה בטעם שלווה, גלידת חלווה, קפוצ`ינו עם פצפוצי שוקולד, תפוז-שוקולד, גלידת שוקולד רום וצימוקים וגלידת לימונענע ■ יצאנו לסניף אנדריי ביפו בכדי לבדוק מה אנחנו חושבים על הטעמים החדשים לקיץ 2016.
קובי טיריפינטו
11/06/2016
גלידריית אנדריי. תצלומים: יח"צ - לב
גלידה אנדריי היא גלידרייה ותיקה מאד ביפו. היא נוסדה כבר לפני יותר מ-30 שנה ולאט-לאט צברה קהל לקוחות קבוע ומוניטין מקומי והתרחבה לרשת המונה כבר 5 סניפים: בתל אביב (יפו), רמת -גן, ראשון לציון, הרצליה ורמלה.
בילדותיי, הורי היו נוהגים לחתום את הביקור בתל אביב בשני מוקדים: הראשון - אבועלפיה (בסניף ליד השעון) והשני - מעט קדימה יותר על רחוב יפת, בסניף של
גלידריית אנדריי
. מאז, עברו המון גלידות בגביע, ותל אביב כבר הפכה למקום מגוריי. מעת לעת, אני מוצא עצמי נסחף שוב אל אותו סניף יפואי אהוב, מתענג לי על כדור או שניים ומפליג בזיכרוני אל ימים שחלפו...
הקיץ פה, ובשם החובה העיתונאית הטרחתי עצמי (שוב) לסניף היפואי הוותיק, הפעם זה נעשה בשם המשימה החשובה, ללקק מהטעמים החדשים ולדווח מסקנותיי. אתם חברים, הם הראשונים שאני מספר לכם עליהם. הראשון פצפוצי אורז, המזכיר בטעמו את חטיף השלווה האהוב מימי ילדותי. השני ביסקוטים. עוד בתפריט החדש לקיץ 2016, חלווה עם פיסטוק חלבי, קפוצ`ינו עם פצפוצי שוקולד, תפוז-שוקולד, שוקולד רום וצימוקים, לימונענע ופירות יער.
גלידריית אנדריי
כל הטעמים של אנדריי היו נהדרים. כל הגלידות היו קרמיות מאוד ומתוקות, ופשוט לא הצלחתי (וגם שני ילדיי בני ה-5 שהצטרפו אלי) להפסיק לאכול מהן. הכוכבות הגדולות היו גם הפעם גלידת השוקולד הלבן עם אגוזי הלוז, והמקופלת ווניל-דיאט, שאותן אני מכיר עוד משנים קודמות.
לאנדריי חשוב להדגיש שהגלידות שלהם עשויות לפי מתכון העובר מאב לבן, בהקפדה יתרה על-ידי רכיבים טבעיים ומשובחים, ללא צבעי מאכל וחומרים משמרים. אני מנגד רוצה להוסיף כי גם אם לא מדובר פה על איזו גלידת שף מתוחכמת ולמרות שדרגות המתיקות שלה בהחלט עשויות לסדוק את השיניים וגם אם לעתים הגלידות מעט קרחוניות, בסך הכל הכללי יש באנדריי מספיק בשביל לסגור את הפינה עם הילדים, בדרך אל או מהים.
גלידריית אנדריי
וזה כמובן לפני שעוד אמרתי משהו על גלידות הסורבה הטעימות שלהם המבוססות על פירות טבעיים דוגמת: פסיפלורה, מנגו, תות ולימון ועל טעמי הגלידה המיתולוגיים והמוכרים כמו קוקוס, שוקולד נוגט, מסטיק, מקופלת וגבינה עם תות.
מחירים:
כדור אחד 10 - שקלים, מארז של קילו - 58 שקל, להשיג בחמשת סניפי הרשת: יפת 138 יפו; בן גוריון 2 רמת גן; סחרוב 8 ראשון לציון; משכית 27 הרצליה והרצל 87 רמלה.
* הכותב היה אורח גלידריית אנדריי
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
כפר ביקרתם? 48 שעות בגוש חלב
קוד מוצר:
08/05/2023
קובי טיריפינטו
פרטים נוספים
כפר המכביה: לא רק לאוהדי מכבי
קוד מוצר:
11/11/2018
דנה קאהן
פרטים נוספים
כראמל - החתול שהפך לכוכב על מצויר
קוד מוצר:
14/08/2022
יפית וקנין
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר