כללי
סוסיתא
גאדג'טים
נדל"ן
101 מיסטיקנים ישראליים
כל הנשמה
הזמן הורוד
הדודל של גוגל
משפטפטת
U N A C T I N G
סיפור מצולם
המומחים
לו ולה
מטופחת
סלון יופי
כללי נשים
פאשניסטה
פאשניסט
ברבריה
מטרוסקסואל
סקס ואהבה
פאשן ניוז
קולינריה
מבזק קולינרי
זוללים
אוכלים בחוץ
ספר מתכונים
השַׁתְיָין
תרבות
כללי תרבות
על הבמות
על המסך
הספרנית
הזמנה להאזנה
עיצוב
בדק בית
הום סטיילינג
גינה לי
עשו זאת בעצמכם
בריאות
מעבר לדלפק
עושים כושר
ביקור רופא
חוג הסילון
עדכונים מהביצה
רכילות, סלבס ופאפארצ'י
נופש ותיירות
נשארים בארץ
יוצאים לחו"ל
ילדים
כללי ילדים
המשחקייה
ילדודס
ג'ימבורי
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר
בישולים של דיאטה
בעיתוי כמעט מושלם עם הקורונה טיים יוצא ספר הבישולים של חלי ממן
■
כולנו בבית כל הזמן, ונדמה כי המקרר נפתח ונסגר עצמאית ורק משביע את רעבוננו
■
האם זה רעב? לא בטוח, מה שכן וודאי הוא שבסוף נצא כולנו מהבידוד
■
איך נצא ממנו? לא ידוע, אבל באיזה משקל? בזה תוכלו להיעזר בספר הבישול
■
ביקשנו משתי כותבות לבדוק איך זה בדיוק עובד.
מערכת SPOT it
29/03/2020
מחיר: 79.90 ₪,
באתר של חלי ממן
נודלס בנוסח אסיאתי
ספר הבישול של חלי ממן הוא ספר צבעוני ומזמין, אשר מעבר לתמונות הרבות בו הוא מחלק את המתכונים לסוגים שאין אישה שאינה מכירה, גם אם מעולם לא השתתפה בסדנה של ממן.
החלוקה היא לפי ללא גלוטן, טבעוני, חינמי, כאשר הכוונה בחינמי היא שאפשר לאכול מזה כמה שרוצים ולא צריך לספור את הקלוריות. כמובן שגם החלוקה המוכרת מכל ספר בישול קיימת: מנות ראשונות, סלטים, בשר וכן הלאה, זה המקום לכתוב שהמתכונים כולם כשרים הם.
לצד המתכונים תמצאו בספר שלל טיפים יעילים באשר לקניית המוצרים, גיוון הבישולים וכמובן אחסון התוצרים.
אני הלכתי על משהו צמחוני וקל נודלס בנוסח אסיאתי, שילדים מאוד אוהבים.
התוצאה יש לומר הייתה מעולה. הלכתי לפי הכתוב ובדיעבד התאכזבתי שלא הוספתי עוד ירקות, ועדיין, התוצאה הייתה טעימה, בנות 12 ו-8 ליקקו את האצבעות וזה אומר דרשני.
התוצאה של יפעת נחמני:
צילום: יפעת נחמני
העוף הפריך של סבתא
עוף פריך של סבתא, מתוך ספר בישול חי ממן.
צילום: טל סיון ציפורין
בעודי יושבת ומעלעלת בספר של חלי ממן בתהייה איזה מתכון אני עושה קודם, הספר נחטף לי מהידיים ע"י אמא שלי, חובבת הבישול והאפייה הכי גדולה שאני מכירה.
שכחתי מתי הפעם האחרונה שראיתי אותה מתרגשת כל כך מספר בישול, אז נתתי לה להציץ.
כל מתכון מסקרן יותר ממשנהו והתמונות הצבעוניות והמגרות עשו לנו חשק להכין הכל. אחרי דיון ממושך נבחר המתכון שנקרא "העוף הפריך של סבתא".
מתכון פשוט וזריז להכנה! כמתבקש השתמשנו במתכון רק בפולקע - כמו שמופיע בתמונה בספר (למרות שבמתכון מצוין שאפשר להשתמש בכרעיים).
העוף עצמו יצא טעים מאוד, הזכיר לי את העופות הקפואים מהילדות שאמא שלי הייתה קונה במרכול (ואני חייבת להם איזה 5 קילו מיותרים).
התוצאה של חן רבינוביץ:
צילום: חן רבינוביץ
צילום: חן רבינוביץ
מצאתם טעות בכתבה? ספרו לנו ונתקן
לחץ כאן
אולי יעניין אותך גם
מאמרים
נוספים
רגע לפני הנפקה: קנאבוטק יצרנית מוצרי קנאביס רפואי ופטריות מרפא יצאה בגיוס המונים לטובת הנפקה ללא מסחר
קוד מוצר:
10/06/2020
יפה חיים
פרטים נוספים
רגעים של פיוט
קוד מוצר:
09/05/2021
דנה קאהן
פרטים נוספים
רד מעל המסלולים: זה הזמן שלכן לבחור לק בצבע אדום
קוד מוצר:
17/10/2018
אורית בר שרעבי
פרטים נוספים
רוצה לספר לנו על משהו?
יש לך ידיעה/ רעיון ששווה אייטם?
מוצר ששווה סקירה?
צור/י
אתנו קשר